/album/a39/broumovska-kytara1-jpg/
/album/a39/broumovska-kytara2-jpg/
/album/a39/broumovska-kytara3-jpg/
/album/a39/broumovska-kytara4-jpg/
/album/a39/broumovska-kytara5-jpg/
/album/a39/broumovska-kytara6-jpg/

Poloha na mapě

 

Zajímavosti v okolí

 

Broumovské stěny

 

Turistická chata Hvězda

Broumovská kytara v červnu rozezní Broumov

17.06.2017 12:00

Východočeský multižánrový festival Broumovská kytara je již legendou - historie této akce je více jak dvacet let dlouhá. Za tu dobu představila řadu neznámých mladých kapel a hostila mnoho zajímavých osobností hudební scény. Ani letos tomu nebude jinak, a pokud přijedete 17. června do Broumova, sami se o tom přesvědčíte.

     

 

O Festivalu

Festival má dvě části. V odpolední, která je zároveň soutěžní, se představí nadějné hudební skupiny z celé České republiky. Ve večerním bloku se pak můžete těšit na známé české kapely. Mezi interprety bude letos Lenka Dusilová se svou kapelou Baromantika. Zpěvačka, která je šestinásobnou držitelkou výročních hudebních cen Anděl, je označována za mimořádný úkaz české hudební scény a zcela právem dlouhodobě uchvacuje široké publikum. Těšit se můžete rovněž na domácí Imodium, kteří jsou již nedílnou součástí festivalu a na letošek si připravili vystoupení s výjimečným hostem, kterým bude orchestr Kolíňanka. Čeká vás tak opravdu zajímavá podívaná. Další talentovanou kapelou, která se v Broumově představí poprvé, jsou pražští John Wolfhooher, a premiéru zde bude mít také objev roku - písničkář Pokáč. Těší nás, že dorazí i česká elektronická kapela Skyline, což je záruka toho, že letos v Broumově zažijete opravdu „slušnej nářez“. To ale zdaleka není všechno. Jména dalších interpretů budou postupně přibývat a tak se v červnu na Broumovské kytaře můžete dočkat nejednoho překvapení.


Pro děti bude připraven dětský koutek a těšit se můžete na bohaté občerstvení včetně pestré nabídky nápojů. Areál je bezbariérový, a handicapovaným návštěvníkům bude k dispozici speciální zóna na parkování v rámci parkoviště. Přijeďte do Broumova a užijte si před dobou prázdnin a dovolených pořádnou porci muziky a skvělé zábavy.

 

Místo

Broumov

 

Termín a čas konání

17. června 2017 od 12.00 hod.

 

Vstupné

V předprodeji (Broumov) 180,- Kč, na místě 230,- Kč.

 

Parkování

K dispozici bude zřízeno značené parkoviště pro návštěvníky festivalu.


Kontakt

www.broumovskakytara.cz

 
     

Vyhledávání

Kontakt

Region Adršpach Pondělí - pátek: 08:00 -17:30

Doporučujeme