/album/a43/a69bb010b-jpg1/
/album/a43/a80aa217e-jpg1/
/album/a43/a64501fd2-jpg1/
/album/a43/f7f61078-jpg1/
/album/a43/zpb-2-09-jpg1/
/album/a43/zpb-2-10-jpg/

Poloha na mapě

Za poklady Broumovska 2017

02.09.2017 18:00

Již tradičně se v létě nesou vybranými kostely v krásné broumovské krajině tóny festivalu „Hudební poklady Broumovska“. Této oblíbené akce se každoročně účastní řada špičkových interpretů klasické hudby, jejichž vystoupení v netradičních prostorách nabízí veřejnosti nádherný a ojedinělý zážitek. Výtěžek ze vstupného navíc slouží dobré věci – na opravu starobylých kostelů. Řada vystoupení se stala již jen krásnou vzpomínkou, ale další jsou pro vás připraveny po celý druhý prázdninový měsíc a na první zářiovou sobotu. A na co můžete těšit?

     

 

Jednotlivá vystoupení

 

  • V sobotu 19. srpna si budete moci v kostele sv. Jiří a Martina, stojícím v Martínkovicích na návrší nad řekou Stěnavou, vychutnat vystoupení Zemlínského kvarteta s mezzosopranistkou Evou Garajovou.
     
  • Následující sobotu, 26. srpna vás zveme do kostela sv. Markéty v Šonově. Těšit se můžete na komorní sbor Martinů Voices, jehož cílem je interpretace sborové tvorby na nejvyšší umělecké úrovni. V jeho podání uslyšíte sborový cyklus z Tippettova velkého klasického oratoria „Dítě naší doby“.
     
  • Závěrečným koncertem bude Jazzová mše Karel Růžička, která se uskuteční 2. září v klášterním kostele sv. Vojtěcha v Broumově. Nebude jen hudebním vystoupením, ale zároveň vzpomínkou na legendárního českého klavíristu, jazzového hudebníka, hudebního skladatele a pedagoga, Karla Růžičku, který se loni rozloučil s pozemským světem.
     

Začátek vystoupení

 

Všechna vystoupení začínají vždy v 18.00 hodin. Užijte si příjemné letní podvečery v krásném prostředí při poslechu klasické hudby. Odnesete si domů nádherný zážitek a navíc můžete přispět na dobrou věc. Podrobný program na www.zapoklady.cz.

 

 

 
     

Vyhledávání

Kontakt

Region Adršpach Pondělí - pátek: 08:00 -17:30

Doporučujeme