Letní minifestival U nás na zámku - zámek Náchod

29.06.2013 17:00

Po roce se opět do jedinečného prostředí náchodského zámku vrací Letní minifestival U nás na zámku. Celé sobotní odpoledne a večer budou probíhat koncerty a divadelní představení, pro děti bude nově připraven dětský koutek a pro dospěláky degustace vín...

 

 

Program festivalu


16:00 PAP'N'DEKL

Blues-rocková kapela z Nového Města nad Metují, která hraje výhradně vlastní tvorbu s českými texty. Hudbu a většinu textů má na svědomí kytarista kapelník Lukáš Janko. Aranže jsou kolektivním dílem všech členů kapely.


17:00 LOUTKOVÁ SCÉNA DĚTEM PRO RADOST

Nejen pro nejmenší zahrají herci náchodského loutkového divadla Pohádky pro rošťáky.


17:30 DRAŽBA PIKNIKOVÝCH KOŠŮ

Po loňském úspěchu se i letos bude kontat benefiční dražba piknikových košů. Kdokoli z návštěvníků festivalu s sebou může přinýst jakýkoli naplněný piknikový koš a nechat se společně s ním vydražit, nebo-li užít si piknik s výhercem a přispět tak na dobrou věc. Celá vydražená částka letos půjde do Domova sv. Josefa v Žirčí, jediného lůžkového zařízení v ČR pro nemocné roztroušenou sklerózou.


18:00 TOO LATE

Mladá kapela z Červeného Kostelce, která se dala dohromady v červnu 2011 na popud Zdeňka Vlčka s cílem realizovat a produkovat svou šuplíkovou tvorbu.

 

 


19:00 GEISSLERS HOFCOMOEDIANTEN

Divadelní soubor, který vznikl s cílem navázat na významnou barokní divadelní tradici v Kuksu, je v Náchodě velmi dobře znám. Geisslers na zámku sehrají divadelní road-movie Fitzli Putzli. Inscenace získala Cenu za inscenaci a zvláštní cenu za scénografii na Východočeské přehlídce amatérského činoherního a hudebního divadla v Červeném Kostelci 2010 a Cenu za herectví a cenu za inscenaci na Divadelním Děčíně 2010.

 

 


20:00 UCEE & FLAVOUR BAND

Charismatický reggae-soulový Ucee před šestli lety navázal spolupráci s týmem kolem United Flavour. Z United Flavour se postupně vyčlenila doprovodná kapela, která doprovází zpěváky a rapery při jejich vystoupení v České republice a v zahraničí. Při společném vystoupení Ucee a Flavour bandu čeká návštěvníky velká nálož muziky, temperamentu a pozitivní energie.


A navíc

  • DĚTSKÝ KOUTEK
  • DEGUSTACE VÍNA
  • ČERSTVÝ ZÁMECKÝ LUFT

 

 

Více zde: www.nachodskyswing.cz

Vyhledávání

Kontakt

Region Adršpach Pondělí - pátek: 08:00 -17:30

Doporučujeme